Tantra in Communicatie

De Kunst van Liefhebben

 

 

 

        

Ik hou van mij

HOME Jacqueline Tantra Activiteiten Reacties Links

Tantra - De Kunst van Liefhebben

Steeds meer mensen die bezig zijn met lichaamswerk en persoonlijke ontwikkeling raken geďnteresseerd in Tantra: een oude Indiase traditie waarin door middel van zelfreflectie en lichaamsgerichte oefeningen de levensenergie getransformeerd kan worden in universele Liefde.

Grote woorden waaraan een zoektocht naar je eigen bron voorafgaat. Een reis die alles te maken heeft met ‘naar binnenkeren’, met loslaten en overgave, met de juiste aandacht en instelling, met te luisteren naar wat er is. En dan niet zozeer naar de ander maar in de eerste plaats naar jezelf; naar dat wat er op dit moment in je leeft en je aandacht nodig heeft. Tantra in Communicatie betekent vanuit jezelf als stevige basis het contact met de ander durven aangaan en te ontdekken en ervaren wat goed is voor jezelf en voor de ander. Je zou het ook de 'kunst van het liefhebben' kunnen noemen: liefhebben van jezelf en liefhebben van de ander.

En ook al kun je over tantra veel lezen en praten, is het vooral iets om te doen en te ervaren. Tantra gaat ook over genieten maar ook over zoveel meer.....

Via deelrondes, meditatie, geleide fantasie, zelfreflexie, dans en lichaamsgerichte- en tantrische oefeningen neem ik je mee op ontdekkingsreis naar je rijke binnenwereld.

Door met tantra bezig te zijn, kun je bij jezelf het volgende ontwikkelen: bewuster, vitaler en intenser leven; meer plezier en genieten; een betere communicatie met jezelf en anderen; meer (zelf) acceptatie en liefde voor jezelf en je omgeving.