7

 

 

 

 

Tantra in Communicatie

De Kunst van Liefhebben

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tantra (kashmir)massage verdiepings-
weekenden


 

 

 

 

 

         

HOME Jacqueline Tantra Activiteiten Reacties Links

Voor info mail naar j.vastbinder@chello.nl of bel met 024-6770184/06-42897295


Tantra (kashmir)massage verdiepingsweekend

‘Aanraking als diepe vorm van communicatie’

Ben je bekend met (tantrische) massage en wil je je hierin verdiepen? Dan is dit massageweekend wellicht iets voor jou! Dit weekend is voor singles en (gelegenheids-) partners van allerlei ‘geaardheden’!

Dit weekend verdiepen we ons in de kashmirmassage. Deze massage zou je ook ‘liefdevolle aanraking’ kunnen noemen waarbij er nauwelijks sprake is van enige techniek en de nadruk vooral ligt op liefdevol en aandachtig aanwezig zijn. Andere kernwoorden voor deze massage zijn; voelen, voelend waarnemen, doen vanuit ‘niets doen’, ontvankelijkheid, vertraging, geen doel nastreven…

Deze massage laat zich echter moeilijk in woorden vertalen en moet je gewoon beleven… Toch willen we nog graag toevoegen dat de nadruk vooral ligt op de kwaliteit van het aanraken: uitnodigend, teder, speels, soms stevig maar altijd liefdevol. Binnen de grenzen die jij zelf bepaalt, kunnen ook je erogene zones op een tedere en liefdevolle manier aangeraakt worden. Hoewel de massage sensueel van aard is, is het geen erotische massage en worden er geen doelgerichte seksuele handelingen verricht.

De massage wordt afgewisseld met korte deelrondes, meditaties, dans en lichaamsgerichte oefeningen.

Locatie

We verblijven doorgaans in het prachtige en sfeervolle centrum De Meeuwenveen in de bossen bij Havelte; het ideale decor voor nieuwe leerervaringen, ontspanning en reflectie. Ook leent de plek zich voor de mooiste wandelingen. (www.meeuwenveen.nl). We overnachten in 2 - en 3 - persoonskamers.

Wegens omstandigheden is er nog geen volgend weekend gepland maar zodra er een nieuwe datum bekend is, hoor je van ons. ik geef dit soort weekendend samen met tantracollega's.

 

Voor info mail naar j.vastbinder@chello.nl of bel met 024-6770184/06-42897295