Tantra in Communicatie

De Kunst van Liefhebben

 

 

 

een cadeautje voor jezelf

HOME Jacqueline Tantra Activiteiten Reacties Links

         Voor info mail naar j.vastbinder@chello.nl of bel met 024-6770184/06-42897295

Kernwoorden in deze Tantrische massage zijn:

liefdevolle aanraking, aandachtig zijn, voelen, voelend waarnemen, aanwezig-zijn, doen vanuit niets doen en heling.

Geďnspireerd door de authentieke Kashmirmassage (Tantrische massage) heb ik een massage ontwikkeld waarbij ik zo vertraagd mogelijk de ander zacht en liefdevol aanraak en waarbij er niets bereikt hoeft te worden. 'Doen’, als het ware, vanuit ‘niets doen’ hetgeen alles met Tantra en de juiste Aandacht te maken heeft. Door deze aandachtige en vertraagde houding worden wij, als gever en ontvanger, maximaal uitgenodigd om te voelen wat er van moment tot moment 'van binnen' te ervaren is. In deze sfeer van intimiteit en veiligheid, die op deze manier kan ontstaan, kan er veel ‘aangeraakt’ worden, zoals; vreugde, plezier, genieten, humor, opwinding, verdriet, boosheid, ontevredenheid (omdat je niet krijgt wat je eigenlijk had verwacht) en nog veel meer....

En naast dat zo'n massage vaak als prettig wordt ervaren, heeft deze massage ook een helende, soms zelfs therapeutische, werking. Want hoe vaak worden we nou 'echt' liefdevol aangeraakt? Waarbij, volgens onderzoek, 'elke liefdevolle aanraking op zichzelf al' een helende werking heeft.

Ik werk met warme olie en de massage duurt zo'n 2 uur. Vooraf neem ik altijd wat tijd om samen een kopje thee te drinken zodat we even aan elkaar kunnen wennen. De massage is namelijk best intiem. Ook is dit voor mij een manier om me nog beter op jou af te kunnen stemmen.   

Ik doe geen seksuele handelingen.

Prijs: 140 euro