Tantra in Communicatie

De Kunst van Liefhebben

 

 

 

 

elke woensdagavond

8 handen massage

in
Nijmegen Lent

 

 

  

 

  HOME Jacqueline Tantra Activiteiten Reacties Links

Voor info mail naar j.vastbinder@chello.nl of bel met 06 428 972 95


Vanaf woensdagavond 8 februari zijn er wekelijks 8 handenmassage - avonden in Nijmegen Lent

Iedereen is van harte welkom en massage-ervaring is niet nodig. Wel moet je vertrouwd kunnen zijn met naakt en je mag ook iets aanhouden als dat voor jou prettiger voelt.

We werken aan massagetafels in groepjes van 5 waarbij er per tafel steeds 1 deelnemer door de andere 4 gemasseerd wordt. Deze deelnemers geven met liefdevolle aandacht zachte en synchrone strijkingen aan de ontvanger. Dit alles met behulp van warme olie waardoor de ontvanger het gevoel kan krijgen dat er een grote en weldadige vloedgolf over hem of haar heen komt. Lijkt je dit niet heerlijk?

Hoewel de avonden een open karakter hebben, adviseer ik je ten zeerste om wekelijks te komen. In staat zijn om te 'kunnen ontvangen' is namelijk een grote Levenskunst en zeker het kunnen toelaten van 8 handen. De ‘Kracht van de Herhaling’ is daarbij uitermate sterk; hoe vaker je deze massage ervaart hoe beter je kunt ontvangen. In wezen gaat het over jezelf kunnen ontvangen met alles wat er op dat- en ieder volgend moment is. En dat kan van moment tot moment sterk verschillen; zo kun je het ene moment intens genieten en ben je het andere moment diep bedroefd of...
Ook ‘geven vanuit liefdevolle aandacht’ is geen vanzelfsprekendheid en gaat je steeds makkelijker af als je ‘deze Kunst’ vaker beoefent.

Entree
Welkomsttarief; € 10,- t/m 1 maart!
Vast tarief
; € 20,- 
Flexibel tarief; € 150,- voor een 10 rittenkaart

Tijd en ruimte
Van 19.30 - 22.30 in woongemeenschap Eikpunt in Nijmegen Lent (
http://www.woongemeenschapeikpunt.nl/ )

Over Jacqueline
Jacqueline is een deskundige en enthousiaste (tantra-) trainer, hulpverlener en massagetherapeut die door haar enorme rijke ervaring mensen kan begeleiden en een bijzondere sfeer kan neerzetten.

Leuk als je komt! Geef je dan wel snel op want vol is vol!
Mail naar j.vastbinder@chello.nl of bel met 06 428 972 95